måndag 5 augusti 2013

Tunna LED-spotlights utvärderas raskt

Att det inte kommer handla om att installera belysning där man byter ljuskälla i framtiden blir mer och mer uppenbart. Att installera detta utan att vara elektriker är också något som känns angeläget att ha produkter för. Därför beställer vi hem en hel del olika produkter från gamla och nya leverantörer för att erbjuda ett så komplett sortiment som möjligt.

Vad gäller installationer man får göra själv bygger detta på att den fasta anläggningen inte får förändras eller utökas. Till den fasta installationen räknas all form av växelström, dvs även halogenspotlights på 12V med en transformator. Likström med färdiga kopplingar är betydligt mer ok att installera, dock med förbehållet att man ska veta exakt hur installationen ska utföras.

Har tittat en del på produkter från en av våra leverantörer och har diskuterat installation, elsäkerhet, dragavlastningar, förhöjningsramar och dokumentation med dem kring dessa LED spotlights och väntar nu med spänning på att de ska komma fram. 

Håll utkik i butiken pålyset.se de närmaste veckorna om du behöver spotlights för korta avsånd. Tror dessa kan bli riktigt bra...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar