tisdag 25 september 2012

Trivselbelysning med LED lampor

Något av det trevligare vi gjort på sistone är att testa trivselbelysning inför höstens mörker och julen som närmar sig. Att ta del av den kreativitet som de som tar fram och designar nya ljuskällor med LED-teknik är riktigt spännande. Några har vågat lämna det traditionella för att skapa något helt nytt.


Några produkter vi fastnat lite extra för är sådana vi köpt in till butiken och hoppas nu att ni andra också får möjlighet att vara lite kreativa i er inredning med den mycket energisnåla LED-tekniken. Gemensamt för alla produkter vi tagit in är att alla ljuskällor är LED lampor

Ljusstaken med de tre änglarna blev en favorit så snart vi fick hem den första sändningen med produktprover. Det är en sorts plexiglaskonstruktion där ljuset sprids från ytterkanterna på änglarna på ett mycket vackert sätt. 

En annan favorit är ljusstaken Benda med 10 stycken vridbara armar som gör att man kan skapa sin egen variant av ljusstaken. Mycket stilig. Finns i färgerna krom, vit och svart. 

Besök oss gärna och titta på trivselbelysningen vi köpt hem. Fler produkter är på väg in. Det var faktiskt så att vi fick bygga ut lagret med fler hyllor bara för att få plats med alla nyheter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar